Egy hét külföldön

Egy hét külföldön

A mi szállásunk

2019. április 01. - Edina Laki

Azt gondolom Krakkóban praktikus olyan szállást keresni, ahonnan könnyű gyalogszerrel eljutni az óvárosba. Pénztárcától függően lehet a szállás hotel, panzió vagy akár egy garzonlakás is. Mi a booking.com-on kerestünk és találtunk egy jól felszerelt kis lakást, mely a Grunwald híd közvetlen közelében található. Ez azért is bizonyult jó választásnak, mert az óváros épp oly közel volt, mint a zsidó negyed (Kazimierz).

Íme a kilátás az erkélyünkről: nem mondom, hogy nem lehetne szebb, de nekünk pont megfelelt és a Wawel is látszik :) (a toronydaru mögött...)

20180721_173750.jpg

Ez itt a reklám helye:

Apartament z widokiem na Wawel w centrum miasta

Az apartmanok egy társasházban találhatók. A házban van lift, így könnyű volt a csomagokat felvinni. A ház alatt van egy kis bolt, ha gyorsan kellene valami ropogtatni való. Parkolni az utcán lehet, de napi díj ellenében biztosítanak helyet a társasház mélygarázsában. A mi apartmanunkhoz mosógép és mosogatógép is tartozott.

Szóval csak átsétáltunk a hídon és már dönthettünk is róla, hogy balra (Óváros) vagy jobbra (Zsidó negyed) megyünk, esetleg egy este alatt mindkettőt meglátogatjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://krakkoeszakopane.blog.hu/api/trackback/id/tr5214714431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása